Salam...
Sebelum ni, saya tak pernah cuba membuat variasi masakan spaghetti selain bolognese atau carbonara. Itu pun pakai spaghetti sauce ready dlm tin/botol je :). Bila terpandang angel hair lemak pedas Kak Nor, terdetik nak cuba. Tertarik dgn kuah yg berwarna putih ala-ala white sauce yang lemak masin tu. Tapi resepi Kak Nor ni tak pakai cheese langsung hanya susu cair sebab resepi ni lebih nak 'menonjolkan' rasa pedas bukannya rasa cheese. Apa-apa pun, mak suka, mak suka...resepi ni :). Sekarang saya dah ada satu resepi lain utk spaghetti kegemaran saya. Saya agak la kan.. resepi ni sesuai dgn apa jua jenis pasta yg panjang berurai - spaghetti, angel hair/vermicelli ataupun linguine.. betul tak? (sapa nak jawab ni?)
Inilah hasilnya..
No comments:
Post a Comment